Online Theatersport

Omschrijving

Tijdens dit online personeelsuitje kunnen ca. 10 deelnemers per keer meedoen. En meedoen is hartstikke makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Via een handige link kom je rechtstreeks in de online personeelskamer van jouw bedrijf. Als deelnemer hoef je enkel je naam in te vullen en toegang te geven tot je camera en microfoon. En voila; daar ben je met je leukste collega’s in de digitale kantine! Het is handig als je gebruik maakt van een pc of laptop.

Kenmerken voor het digitale personeelsuitje zijn; luchtig, leuk, variatie, humor en experimenteren. Theatersport betekent improviseren. En we improviseren wat af in Nederland de laatste tijd. Het improvisatievermogen van mensen wordt op de proef gesteld, maar het fijne is dat iedereen kan improviseren. De online variant van theatersport maakt het mogelijk om hele leuke situaties te creëren met elkaar.

Bij meerdere groepen is het mogelijk om dit tegelijkertijd met meerdere trainers uit te voeren. Of achter elkaar aan. Net hoe de wensen zijn. Dat geldt ook voor welke dienst we inzetten (Zoom, whereby, jitsi, etc). Het feest kan ook met een grotere groep, maar dan komen er minder deelnemers aan bod (en kan het wat chaotisch worden). Het doel is om iedereen te trakteren op een leuke beleving in deze rare tijd.

Deel dit event

Online Theatersport

Datum:

5 juni

Tijdstip:

Locatie:

Zoom, whereby, jitsi, teams, etc

Voor wie:

Prijs:

€ 175,00
Categorieen: ,

Anderhalvemeter Events is een product van Eventloods.nl

 

Anderhalvemeter Events

  • Zutphenseweg 6b, 7418 AJ, Deventer
  • Proosdijpassage 16, 7411 KZ, Deventer
  • info@eventloods.nl
  • 0570 59 72 31
  • Whatsapp ons
  • KVK: 76605337

Ideeën of suggesties?

Nieuwsbrief