Wandel en fiets door Deventer in oorlogstijd

Omschrijving

Nederland viert in 2020 75 jaar vrijheid. Landelijk kijken we terug op de Tweede Wereldoorlog en vieren we het feit dat de bevrijding alweer 75 jaar achter ons ligt. Ook in Deventer is er veel te zien over deze roerige periode. De expositie Deventer Bezet & Bevrijd vertelt over de aangrijpende gebeurtenissen.

Wil je ervaren hoe het er 75 jaar geleden aan toe ging in Deventer? Dat kan door de nieuwe app van de expositie ‘Deventer Bezet & Bevrijd’.

Je fietst rondom Deventer of maakt een wandeling door de binnenstad en ondertussen ervaar je aan de hand van zichtbare resten, foto’s en verhalen van Deventer in oorlogstijd. 

Routes

De app bestaat uit twee fietsroutes van gemiddeld 35 km en een wandelroute van ongeveer 6 km. De routes brengen je op verschillende plaatsen in en rond de binnenstad van Deventer die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol speelden. Je fietst langs 16 locaties in Colmschate, Diepenveen, Oxe, Bathmen, Lettele en Schalkhaar. De wandelroute gaat langs 21 locaties in en rond de binnenstad van Deventer. Alle routes beginnen en eindigen bij de Waag.

Deel dit event

Wandel en fiets door Deventer in oorlogstijd

Datum:

15 juni

Tijdstip:

Locatie:

Op locatie

Prijs:

€ 0,00
Categorieen: ,

Anderhalvemeter Events is een product van Eventloods.nl

 

Anderhalvemeter Events

  • Zutphenseweg 6b, 7418 AJ, Deventer
  • Proosdijpassage 16, 7411 KZ, Deventer
  • info@eventloods.nl
  • 0570 59 72 31
  • Whatsapp ons
  • KVK: 76605337

Ideeën of suggesties?

Nieuwsbrief